5 секс пози за мощен женски оргазъм

Женският оргазъм не е така „сигурен“ и „лесен“ . Факт! Жената може да свърши по много различни начини. Тя може да изпита основно два вида оргазъм – клиторен и вагинален. До клиторен оргазъм достига, докато й стимулираш клитора – това може да стане с орална любов, пипане и стимулация на клитора с ръка по време на сексуалния акт. Вагинален оргазъм достига, благодарение на стимулация на G-точката,която се намира на около 5 сантиметра навътре във влагалището, посока корема. Нея може да я достигнеш дори с пръст. Ако искаш обаче да използваш члена си за тази цел, това може да стане само в някои по-специални пози. Запомни, че за да достигне жената до оргазъм, обикновено трябва да й е удобно и да е максимално отпусната. По-дивите секс пози носят огромно удоволствие, но за да достигне оргазъм, жената трябва да е по-"обиграна" или да сте секс-двойка от доста време.

Ездачка
Когато жената е отгоре, освен че за теб е супер яко изживяване, може да контролира усещането си. Затова много жени твърдят, че могат да свършат лесно в тази поза. G-точката не се достига толкова лесно, но пък се получава силно клиторно стимулиране и на нея това много й харесва. За да й помогнеш да свърши, може да я докосваш нежно по клитора, докато тя те язди.

Ездачка в гръб
5 секс пози за мощен женски оргазъм
Дам, яка гледка. Особено, ако мадамата има тънка талия и хубаво дупе, ще си особено щастлив да я наблюдаваш. Тази поза освен това отправя члена ти право към G-точката й. Остави на нея да контролира движенията, защото, ако станеш много активен в движенията, може да я заболи.

Кучешката поза

Любимка сред любимките. Кучешката й харесва толкова много на нея, колкото и на теб. Без съмнение! G-точката е право улучена. За да увеличиш удоволствието, я докосвай по клитора с пръст.

Жената легнала по корем, а ти върху нея

От кучешката лесно може да преминеш към тази поза. Тя просто трябва да легне по корема, а ти да се наместиш, за да ти е удобно. Хвани й дупето, за да го издаде към теб. Така ще ви е по-удобно и на двамата, освен това е секси гледка. Много жени успяват да свършат в тази поза.

5 секс пози за мощен женски оргазъм
Добрата стара мисионерска
Банална, но носителка на немалко оргазми, е мисионерската поза. Защо? - Защото е удобна за жената и преди всичко докосването и разположението на телата ви може с лекота да стимулира клитора. Оргазмът е гарантиран, ако си умел с ръцете и използваш члена си по-сръчно от баналното напред-назад. Притискай силно пубисната си кост (над члена) към клитора й. Ако се е отпуснала, оргазмът е гарантиран.

Успех!