Целувката е споделяне на миг интимност,което разкрива много за характера на даден човек.Разбери какъв партньор ти е нужен:

ВЛАСТЕН:Той целува страстно,но има силно развито собственическо чувство.Иска своето удоволствие и си го взема на всяка цена.

ХЛАПАК:Неговата целувка е дръзка и нахална.Не се притеснява от нищо.За него съществуват само двама,които мощно и агресивно "изяждат" устните си с мисълта:"Светът е наш!"

ПАЛАВНИК:С устни опипва почвата и сериозно заявява сваляческите си намерения.Не крие страстите,които бушуват в него.

ЛЮБИТЕЛ:Обича дългите увертюри,допира дискретно и чувствително устните ти.Целувката е като закачка,като непредпазлива ръка,посягаща към огъня,или като небрежно,но подканващо докосване на коленете под масата...

РОМАНТИК:Насочва се нежно и обещаващо,не бърза.Потъва в устните,в желанието и настроението си само и само да удължи удоволствието.Оставя се в ръцете на страстта.

ЩАСТЛИВЕЦ:Целува се топло и импулсивно,иска да сподели радост и оптимизъм.В такъв момент е готов да подари чувства и обещания за вярност.

АВАНТЮРИСТ:Целува се провокиращо и недвусмислено.Най-вече -неочаквано.Целувката е сигурен знак за добро начало със сладострастни последствия.