Това е може би най-често задавания въпрос към сайта ни и решихме да напишем нещо по въпроса, който вълнува 99% от тинейджърите от мъжки пол, а защо не и техните гаджета.

Като изключим някой патологични случаи - бързото свършване е съвсем нормално да се случва на млади мъже особено в тинейджърска възраст. Това се дължи на редица причини като някой от тях са нередовен полов живот, емоции, по-голяма чувствителност и т.н.

Дали това е проблем? Чисто физиологически това не е проблем, но може да се окаже проблем при сексуален контакт когато момчето свърши прекалено бързо, защото то изпитва изключително неприятно чувство на малоценност и вина, че не е задоволил приятелката си. Това обаче може много бързо да бъде преодоляно когато се говори по темата, защото е нормално да не можете да издържите часове. Предупредете приятелката си преди това, за да сте спокойни, че няма да бъде неприятно изненадана.

Как обаче можете да решите "проблема". Никак не е трудно. Има хиляди техники, но най-простата е ако просто първия (а понякога и втория) път се изпразните набързо по избран от вас начин преди сексуалния контакт. С което нямаме предвид да отидете в тоалетната преди да си легнете с гаджето, а просто да извършите това заедно. При всяко следващо свършване продължителността на акта се увеличава.

Всъщност това, че младите са по-емоционални и полувъзбудени си има и положителни страни. Една от тях е, че те могат да свършат 3-4 дори до 8 пъти за ден. Така, че ако не се справите от първия или втория път не се отказвайте, а продължавайте докато не достигнете своята цел.

И нещо много важно - медикаментите за задържане не са за препоръчване. Не са ясни страничните ефекти на подобни медикаменти, както и дали няма да имат негативни ефекти в дългосрочен план. Често някой от тях са със съмнителен произход. Ако държите да ползвате подобни задържащи вещества, то тогава ползвайте лубрикант със задържащо действие само на най-известните марки на пазара, които можете да купите от всеки супермаркет или аптека, а не криминални и никому неизвестни марки.

И не забравяйте предпазните мерки!