ВНИМАНИЕ!Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си.

Викайте, дерете, хапете, ако това ви доставя удоволствие.

Често жените се питат дали е добре да издават звуци по време нa секс - да, разбира се! Това допълнително стимулира мъжа. Мъжете обичат да бъдат окуражавани, а това е един от най-добрите начини да го направите. Отърсете се от неудобството и усещането за тишина. Ако искате да и споменават специфични думи, които ви възбуждат повече не се притеснявайте да си поискате може да се окаже много добро преживяване, а ако партньорът няма желание да говори докато сте заедно той ще ви го покаже, но пък вие вече ще сте наясно какво можете да очаквате от него. Специфичните думи, жестове или докосвания ще сближат вас и партньора ви, защото това са малки тайни и жестове на интимност, които обикновено не се споделят в други ситуации. Не се притеснявате да споделяте сексуалните си фантазии с партньора, може той да не е готов да ги практикува с вас, но ако ви обича непременно ще се опита да ви угоди. Не забравяйте,че и другата страна има свои особености и предпочитания така че се постарайте да ги научите и да ги приложите. Вашия любим ще остане приятно очарован, ако се окаже,че сте слушали какво му е приятно и какво не. Най-важното в "леглото" е да бъдете естествени - викайте, дерете, хапете, ако желаете пейте стигат това да ви доставя удоволствие и да не дразни партньора ви. Ако имате съмнения дали сексът ви си заслужава можете да провокирате партньора с желанията си - ако те се окажат "неизпълними" няколко пъти, то с право можете да се замислите дали това е най-добрият секс.
Не се отказвайте лесно да пробвате, може едно нещо да не е прието един път, но след време да се окаже добра идея. В България сексуалното табу е много силно и обществото възпитава в срам, как да се достигне удоволствие. Ако вашият партньор не е много съгласен на идеите ви изчакайте, защото след време нещата може да стоят по друг начин. Правете в секса това което ви се прави, като се съобразите с желанията на другия и най-важното - бъдете естествени, няма нищо по еротично и заразително от естественото преживяване на удоволствието.