ВНИМАНИЕ! Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си.

1.Какво възбужда мъжете?
Възбуждащите за мъжа части от женското тяло са гърдите,краката и дупето.Противно на общоприетото мнение,статистика сочи,че не бюстът,а дупето.Е,това не значи да се дупите!За да подчертаете формите си,облечете се в бяла прилепнала блузка(бялото оптически уголемява) и тъмни,прилепмали дънки например.Тъмното оптически ще направи по-стройни краката ви,а прилепналото ще подчертае и стегне дупето ви.Така че,за да не се колебаете какво да почертаете,подчертайте всичко,оставете си той да избере какво да гледа!
2.Показвайте малко тук и малко там:
Не оставяйте момчето само да гледа и да се раздва,събудете огън у него!Широкото деколте е само ваш плюс.Разбира се,като цяло видът ти не трябва да е като на ку**а
3.Погледът,устните
Очите са подчертани,но не силно.Устните са във формата си,бледорозовото червило е секси.Нищо прекалено не е красиво!
4.Действията
Погледът е чувсвен,предизвикателен.Движенията са плавни,сякаш играеш игра,в която въвличаш и него.Гласът е топъл.Всичко сякаш е неволно.
5.Допирът.
Прокарване на пръст през нежната част на ръката му.При прегръдка-бавни,кръгови и леки двъжения по гърба.Или пък леко погалване на косата

Ефект-гарантиран,но н може да се наблюдава върху момчета с широки панталони:)