ВНИМАНИЕ! Съдържанието, което пожелахте да прочетете е предназначено за лица над 18 годишна възраст поради характера на информацията в него. Имайте предвид, че със прочитането на статията си вие удостоверявате възрастта си.
Шпакла.. или начина (изкуството) да накараш партньорката си (момичето ти) да изпита онова кулминационно чувство, наречено бавен оргазъм.
Има три точки, в които трябва да се съсредоточиш: устни, зърна, клитор. Трябва да следиш постоянно движенията и звуците които издава момичето ти, за да разбираш кога и как да действаш .. по-бързо, по-силно, по-бавно или по-нежно. За да знаеш и до колко силно докосване може да издържи клитора й. Колкото до шпатулките има най-различни техники. С постепенното натрупване на опит, всеки сам си изгражда негов си стил и начин на действие. Ето някои похвати които може да използвате за да подлудите момичето си:

- Търкаш клитора й с език, движейки езика си нагоре-надолу или наляво-надясно.

- Разтваряш срамните й устни и ги заоблизваш отвътре, без да докосваш клитора или влагалището. Лижеш с език само стените, като може да упражняваш също лек натиск с езика. Тези места са известни също като М-точки, след продължително стимулиране на М-точката, бързо преместваш езика си върху клитора й ...

- G-точката. Накратко за нея, това е малко мускулче, локализиращо се на различно място при всяка жена, но най-общо казано може да се намери на 2-3сантиметра от входа на влагалището в горната му страна малко над пикочното отверстие. Стимулирането й докарва жената по-бързо до оргазъм,.. оргазъм с главно О. Неговата интензивност и продължителност са много по-големи. .. Не се страхувайте да потърсите тази точица,.. ако не успеете от първия опит не се отказвайте.

- Пръсти - клиторът е нежно "местенце" :} не е желателно да се стимулира продължително време със пръсти, иначе може да загрубее. Опитай така...докато е мокра, вкарай пръста си във влагалището й и започни да масажираш клитора й с езика си...или обратно (докато масажираш клитора й с езика си, вкарай си пръста във влагалището). Постепенно започни бавни и леки удари с пръста си. В началото не го вкарвай целия... чак когато усетиш че оргазма й идва ускори темпото с пръста и езика. Ако сметнеш за добре, използвай два пръста.

Малко пози, които са удобни за изпълнение на шпакли.
- Стандартна, може би - тя е легнала по гръб и си е разтворила краката, а той е легнал по корем в другия край на леглото (главата му е насочена към влажното й вече местенце :} и започва да "обработва":) (тази поза е малко неудобна за него, защото трябва все да си криви врата)

- Тя застава на колене(разкрачена), така че бедрата и да образуват равнобедрен тригълник. Той си слага глава в този триъгълник. Вагината й се намира точно над устата му.(може, дори е препоръчително да се направи в близост до стената, за да може тя да се опре с ръце на стената, за да пази по-лесно равновесие. В тази поза той може да държи, гали, да си играе с ръце с гърдите й.

- Производна поза на предната. Както са застанали така, той може да я избута леко и бавно, така че тя да легне по гръб върху корема му.

- Нещо което предполагам е известно на повечето хора, .. поза 69 (или сандвич) - той е легнал по гръб, а тя е върху него по корем. Лягат така, че влагалището й да се намира над устата му, а члена му да се намира под нейната уста.

- Тя ляга на леглото и се разкрачва, а той сяда м/у разтворените и крака. Хваща я за таза и го повдига нагоре докато влагалището й не се появи пред гладния му език. Тя си слага краката на раменето му, а главата й остава на леглото (възглавницата)

...

След като имате тази информация можете да развихрите малко фантазията си. Съществуват още много производни от тези пози, а също и други интересни и лесни пози, за това няма да описвам всичко. По-добре сами да ги откриете за да можете да оформите и своя си стил. Експериментирайте, опитвайте различни неща и места(легло, маса, стол,..). Успех ;)