Има дни, в които сякаш никой не ни забелязва. Кофти, нали. Уж прическа, грим, дрехи и всичко е както трябва, пък нещата с мъжете нещо не се получават. Най-вероятно просто не си във форма и си позабравила основните флирт-трикчета. Сега ще се погрижа да ти ги припомня.

Не повече от три. Не три коктейла, нито трима мъже за една вечер, а не повече от три приятелки накуп. Големите женски групи плашат мъжете. Три е добро число, защото така едната може да флиртува, а другите две да си правят компания. Комбинацията от три момичета е успокояваща и за мъжете поради горната причина – няма да им е гузно, че някой е изолиран. С питие в ръка Даваш му чудесен повод да те заговори, поръчвайки ти още едно питие. Той няма как да направи грешка, защото вижда какво си пила досега, нито пък ще те помисли за меркантилна кучка, която търси кой да я почерпи, защото ти вече пиеш.


Усмихвай се. Забрави за пренебрежително-мръснишките погледи. Тях може да ги ползваш после, когато сте си само двамата. Мъжете се кефят на мацките в списанията, но много трудно биха приближили жена, която гледа като ядосан булдог. А и една усмивка ще му покаже, че определено имаш интерес.

Гледай в очите. Това е най-старият начин да покажеш на някого, че е харесван. Не се притеснявай и потърси контакт с очите му. И те това търсят.

Не разпитвай. Не бързай с въпроса „с какво се занимаваш“. Да, знаем, че се интересуваш от работата му, а не от парите, които получава за нея, но мъжете го разбират по друг начин. Можеш да намериш и други теми за разговор.

Бъди позитивна. Никой не харесва намръщените, мрънкащите и вечно недоволни жени. Не се оплаквай, че е запушено, пълно с хора, горещо, без вентилация, студено и прочее. Положителни теми за разговор – колкото искаш. Музика, филми, сериали, концерти... да не изброяваме повече.

Е сега вече си по-подготвена нали? Успех на следващата среща!